המומחיות שלנו מיועדת לחברות ולפרטים המבקשים ליווי שוטף בפרויקטים טקטיים ואסטרטגיים.
השירות כולל ליווי שוטף בניהול עסק קיים או ליווי יזמים ומשקיעים טרם פתיחת העסק לצורך בדיקת התכנות ולימוד רזי ענף ההסעדה.

הלכה למעשה נספק כלים, שעם ביצועם והטמעתם, יעבור העסק לשורת רווח גבוהה יותר ובמקרים מסויימים אף יעבור מהפסד לרווח.
עבודתנו מאפשרת לבעל העסק להתרכז בפעילות הליבה שלו תוך הבנת הסביבה העסקית בצורה ברורה ופשוטה.

אנו מספקים פתרון מלא הכולל תוכנית עבודה וליווי צמוד בביצועה
בתהליך העבודה נראיין אתכם ונהיה קשובים לצרכים ולשאיפות שלכם.
נצלול אל תוך הנתונים וננתח הישגים ויכולות .
נבנה תוכנית עבודה אותה נטמיע יחדיו כך שלא רק תבינו מה ניתן לעשות אלה כיצד לעשות זאת.
הפתרונות יהיו ייחודים לדרישות שלכם ומותאמים באופן מלא לעסק שלכם.

הצטרפו להצלחה!

מייסד ומנכ"ל

אלי זכר , בן 46 , נשוי ואב לשלושה.
מעל 15 שנים בתחום ההסעדה , בהם:

  1. סמנכ"ל בכיר וחבר הנהלה בחברת איכות קייטרינג שולץ המונה מאות עובדים ומספקת שירותי קייטרינג בהיקף גדול מאד.
  2. משנה למנכ"ל רשת המסעדות המפורסמת ג'ירף.

בתפקידיי הובלתי את מחלקות כלכליות, ניהלתי רכש, טיפלתי בהיבטים משפטיים, הטמעתי מערכות מידע, סחר וכספים.
תפקידיי כללו קבלת החלטות בנושאים מרכזיים כגון: תמחור, אסטרטגיה, ניהול מו"מ מול לקוחות, ניהול תקציבים, בקרה ועוד.

מומחיותי העסקית מתבטאת בשילוב יחודי בין יכולת תפעולית להבנה כלכלית של העסק.

הצטרפו להצלחה!